A život opět ukázal…

Když si  v říjnu loňského roku  občané Vřesiny zvolili v komunálních volbách nové zastupitele bylo jasné, že chtějí změnu.

KDU-ČSL vedla povolební jednání s novými stranami a lidmi, kteří za tyto strany a uskupení byli zvoleni. Mysleli jsme si , že noví lidé v zastupitelstvu nám pomohou hned po volbách očistit tvář Vřesiny a odstraní stávající marasmus a problémy s tím spojené.

Naslouchali a naslouchali našim připomínkám k minulému vedení obce, ale asi neuvěřili. Jak jinak to nazvat, když nakonec šli do koalice s lidmi /zastupiteli/ z minulého vedení obce. A tyto lidi opět navolili do řídících a kontrolních funkcí v naší obci.

A život opět ukázal. Ukázal, skutečnou Tvář minulosti, ale také se ptá, co dál.

Po pečlivém uvážení, vědomi si své odpovědnosti, podali dne 11.7.2011 na obecní úřad ve Vřesině zastupitelé za KDU-ČSL, ODS spolu s dalšími třemi zastupiteli z jiných politických stran a uskupení podle § 92 odst.1 zákona 128/2000 Sb. v aktuálním znění  návrh na svolání mimořádného zasedání zastupitelstva obce Vřesina s tímto zdůvodněním:

,,V minulém volebním období došlo na základě rozhodnutí rady obce a starostky obce k uzavření pro obec nevýhodných smluvních závazků. Důsledky z toho vyplývající svědčí o nekompetentním rozhodování. Z těchto důvodů jsme přesvědčení, že je nezbytné, aby v současných výkonných a kontrolních orgánech obce nebyli jmenováni stejní zastupitelé. Toto rozhodnutí předkládáme touto formou k posouzení a rozhodnutí zastupitelstvu,,.

A co říci na závěr. Přijďte se podívat, jak to dopadne a kdo to s naší Vřesinou myslí vážně.

Pavel Pokorný

zastupitel za KDU-ČSL

Příspěvek byl publikován v rubrice K zamyšlení. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>